Paruošimas:
1. Nuplėškite dangtelį iki žymos ir išimkite padažo paketėlius.
2. Iki pažymėtos linijos įpilkite verdančio vandens ir uždenkite indą dangteliu 4 minutėms.
3. Išpilkite vandenį ir į makaronus supilkite padažą.
4. Suberkite dribsnius, išmaišykite ir patiekite.
Sudėtis: Makaronai 75,8%: kvietiniai miltai (42%), tapijokos krakmolas (18%), palmių aliejus (13%), kviečių glitimas, druska, sojų aliejus, rūgštingumo reguliatorius (kalio karbonatas (E501), natrio karbonatas (E500), dinatrio fosfatas (E399), natrio polifosfatas (E452), natrio pirofosfatas (E450), citrinos rūgštis (E330), svogūnų milteliai, tirštiklis (guaro derva (E412), vanduo, emulsiklis (lecitinas (E322)), žaliosios arbatos skonio aliejus, dažiklis (riboflavinas (E101)).
Padažas 23,3%: vanduo, dirbtinės vištienos skonio milteliai, baltasis cukrus, sojos padažas, raudonųjų pipirų milteliai, sojų aliejus, svogūnų milteliai, česnako milteliai, druska, tapijokos krakmolas, mielių ekstrakto milteliai, juodųjų pipirų milteliai, kario milteliai.
Dribsniai 0,9%: keptas sezamas, skrudinti jūros dumbliai.
Sudėtyje yra: kviečių, glitimo, sojos, pieno.
Sudėtyje gali būti kiaušinių, žuvies, pieno produktų, vėžiagyvių pėdsakų.
Energetinė vertė / 100g 1776 kJ / 442 kcal
Riebalai 13.0 g
– Sotieji riebalai 6.1 g
Angliavandeniai 68.0 g
– iš jų cukrūs 3.0 g
Baltymai 8.2 g
Druskos 3.8 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.